Cele 10 (zece) principii de calitate ale brandului hülsta

  1. Furnirul de lemn si lemnul masiv folosit de hülsta, aur pur ! 100% natural, ales cu strictete si selectionat in mod controlat din anumite regiuni forestiere;
  2. Tehnologia avansata folosita de hülsta: cu precizie pentru precizie ! o prelucrare perfecta pana la ultimul detaliu, inclusiv reinvierea traditiei tamplariei, brandul hülsta insemnand produse de calitate superioara fabricate din lemn;
  3. Calitatea suprafetelor hülsta: fine ca proverbialul " fund de bebelus " ! Suprafetele foarte fin prelucrate ale produselor hülsta sunt legendare ! Lacuirile si sablarile succesive pana la 7 (sapte) straturi confera calitati ale suprafetelor specifice brandului hülsta. Acestea sunt in totalitate netoxice, nu provoaca probleme fiziologice si nu contin niciun fel de substante care sa afecteze sanatatea omului.
  4. Magie pura: sertare si usi care culiseaza singure ! hülsta foloseste sisteme de culisare extrem de silentioase, cu inchidere automata dupa depasirea momentului fortei de impingere. Inchiderea sertarelor ce foloseste sistemul SoftFlow si a usilor culisante Multi-Forma ce folosesc sistemul SoftGlide se face perfect, silentios, fara vibratii si reverberatii.
  5. Usi pliante cu sistem de auto-impingere ! Usile pliante hülsta pot fi inchise printr-o simpla atingere, fara ca acestea sa se tranteasca.
  6. Sesam deschide-te: usi culisante impinse in plan vertical ! Impreuna cu sistemul PushIn, usile culisante Paso ies din planul frontului dulapului si gliseaza usor, fara sa-ti dai seama ca in pozitia lor inchisa ele sunt usi de dulap sau pur si simplu niste panouri decorative ale peretilor.
  7. Fiecare mobilier este unic: productia hülsta se bazeaza pe comanda personalizata ! hülsta produce mobilierul comandat de dumneavoastra in mod unicat. hülsta foloseste pentru diferitele piese de mobilier din aceeasi incapere aceeasi sursa de lemn pentru a nu aparea diferente de nuanta sau desen de flader pe suprafata lemnului.
  8. Executie dupa masuratori: daca nu vi se potriveste mobilierul, il facem noi sa vi se potriveasca ! hülsta poate ajusta dimensiunile corpurilor de mobilier (inaltime, latime, adancime) pentru ca acestea sa se potrivesca perfect spatiului dumneavoastra. (Exista doar cateva exceptii pentru care nu se pot realiza anumite modificari.)
  9. Oriunde te-ai uita vei vedea ingeri albastri ! Produsele hülsta sunt printre foarte putinele produse de mobilier testate chimic si atestate Blue Angel, ele fiind cel mai putin daunatoare sanatatii omului si mediului inconjurator.
  10. Testate si atestate LGA (Landesgewerbeanstalt) ! hülsta este membra a asociatiei producatorilor de mobilier de calitate germani (German Furniture Quality Association) , ce se identifica prin the golden M, ceea ce-i atesta calitatea si garantia unor produse sigure.

Nume:

Email:

Mesaj:

HulstaNow by HulstaNow by Hulsta